مقادير بسكويت جوز الهند: Ingredients of coconut biscuits:
هقولكم النهارده طريقه عمل بسكويت جوز الهند اللذيذ مفيش اسهل من كده مقاديرها سهله جدا وطريقه عملها اسهل
مين فينا مبيحبش البسكويت عموما ودايما بنشتريه لاولادنا
طبعا بدل ماتشتروه من المحلات ممكن جدا تعملوه في البيت وتبقي ضامنه ولادك بياكلو ايه وكل حاجه من البيت ونضيفه
من موقعهي ( My Food ) ساقدم لكم طريقه عمل بسكويت جوز الهند وممكن تبدلو جوز الهند بالكاكاو او الشوكلاته او الشوفان
2/3 كوب زبده صفرا سايحه في درجه حراره الغرفه
1/2 كوب سكر بودره لو حابين تزودو علي حسب الرغبه
بيضه
معلقه صغيره فانيليا
3/4 كوب جوز الهند المبشور
رشه ملح
معلقه صغيره بيكنج بودر
معلقه كبيره حليب سائل
مين فينا مبيحبش البسكويت عموما ودايما بنشتريه لاولادنا
طبعا بدل ماتشتروه من المحلات ممكن جدا تعملوه في البيت وتبقي ضامنه ولادك بياكلو ايه وكل حاجه من البيت ونضيفه
من موقعهي ( My Food ) ساقدم لكم طريقه عمل بسكويت جوز الهند وممكن تبدلو جوز الهند بالكاكاو او الشوكلاته او الشوفان
مقادير بسكويت جوز الهند:
2 كوب دقيق2/3 كوب زبده صفرا سايحه في درجه حراره الغرفه
1/2 كوب سكر بودره لو حابين تزودو علي حسب الرغبه
بيضه
معلقه صغيره فانيليا
3/4 كوب جوز الهند المبشور
رشه ملح
معلقه صغيره بيكنج بودر
معلقه كبيره حليب سائل
طريقه عمل بسكويت بجوز الهند: way to make coconut biscuits A:
1/ هنضيف المكونات الجافه علي بعض ( الدقيق والملح والبيكنج بودر وجوز الهند والسكر البودره )
2/ في العجان هنضيف ( الزبده والبيضه والفانيلا) واشغل العجان ثم اضيف المكونات الجافه عليهم واضربهم ثم اضيف معلقتين اللبن او المايه علشان اعجن
ومعجنش كتير علشان ميطلعش ناشف
3/ بعد كده اخرج العجينه من العجان واحطها في التلاجه علشان تمسك نفسها
4/ بعد ما اطلعها من التلاجه اشكل البسكويت واحطه في صاج علي ورقه زبده
5/ ولما اخلص الكميه احطه في الفرن علي درجه حراره 180 درجه وطبعا الفرن يكون سخن
2/ في العجان هنضيف ( الزبده والبيضه والفانيلا) واشغل العجان ثم اضيف المكونات الجافه عليهم واضربهم ثم اضيف معلقتين اللبن او المايه علشان اعجن
ومعجنش كتير علشان ميطلعش ناشف
3/ بعد كده اخرج العجينه من العجان واحطها في التلاجه علشان تمسك نفسها
4/ بعد ما اطلعها من التلاجه اشكل البسكويت واحطه في صاج علي ورقه زبده
5/ ولما اخلص الكميه احطه في الفرن علي درجه حراره 180 درجه وطبعا الفرن يكون سخن
Comments