Italian pizza
Ingredients of pizza:
- 2 cups of flour
- 1 Teaspoon salt
- 1 Tablespoon olive oil
- 1 Teaspoon sugar
Ingredients of sauce:
- 1 A cup of tomato juice
- 1 tablespoon of Thyme
- Teaspoon of sugar
- ¼ anion interrupted
- 2 garlic
- Pepper
The way to make Italian pizza:
- Preheat an oven 200 degree.
- Prepare Cheese Almodzrella, pepper colors, mushrooms, olive and any kind of cheese or meat.
- Put on the flour: salt, sugar, and oil and mix them and add water to keep the dough coherent.
- Leave it for an hour.
- Making sauce ( the pan on the fire, put ¼ anion interrupted + 2 garlic + Pepper + 1 tablespoon of Thyme for 5 minutes then add 1 a cup of tomato juice ) for 15 minutes.
- After an hour then spread the dough into a pan and spread sauce
- and few of cheese
- then pepper colors then olive and finally Cheese Almodzrella.
- Put it into the oven for 30 minutes at 200 degree
البيتزا
الاطفال والكبار وهي مفيده جدا لاحتوائها علي عناصر كثيره مفيده مثل الفلفل الالوان
والزيتون وانواع جبن مختلفه او لحوم
الكثير من الامهات يأخذون بيتزا ب معهم النادي او الشغل لسهوله وسرعه تحضيرها
ومن خلال موقعنا ( اكلاتي My Food ) نقدم لكم طريقه عمل البيتزا الايطاليه
بالتفصيل في البيت باسهل الطرق وبأقل تكلمه والذ طعم
اليكم طريقه عمل البيتزا الايطاليه
المقادير : ( العجينه )
كوبيتين دقيق
ملعقه صغيره ملح
ملعقه كبيره زيت زيتون
ملعقه صغيره سكر
ملعقه كبيره خميره
ملعقه كبيره خميره
ماء للعجن
عمل الصوص :
كوب صلصه
ملعقه كبيره زعتر ملح
رشه سكر
ربع بصله متقطعه
فصين توم
فلفل اسود
الطريقه عمل البيتزا الايطاليه :
نحط ع الدقيق الملح والسكر والزيت ونقلبهم ونضيف الماء لحد ماتبقي عجينه متماسكه
ممكن بديل الماء لبن زي ما تحبي ونسيبها ترتاح ساعه
ممكن بديل الماء لبن زي ما تحبي ونسيبها ترتاح ساعه
نعمل الصوص: نجيب طاسه نحطها علي النار وفيها ملعقه زيت ونحط عليها بصله متقطعه وفصين توم مفرومين ولما يدبلو انزل عليهم بصوص الطماطم ثم اضيف الملح والفلفل والزعتر ونسيبه علي نار هاديه لحد مايتقل شويه
بعد كده نسيبه يبرد
ونجهز الجبنه المودزريلا ( الوديان ) والفلفل الالوان والمشروم واي
نوع لحوم او جبن
بعد كده نسيبه يبرد
ونجهز الجبنه المودزريلا ( الوديان ) والفلفل الالوان والمشروم واي
نوع لحوم او جبن
نفرد العجينه في صنيه البيتزا واحط الصوص افرده ع العجينه
واحط جبنه مودزريلا
وعليها الفلفل وعليها الزتون واي حشوه سواء جبن او لحوم والاخر جبنه مودزريلا كتيييير
وحطيها ف الفرن ع 200 درجه لمده نص ساعه
وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن
عجينتها شبه القرص اللي عملناها قبل كده ( النواعم )
واحط جبنه مودزريلا
وعليها الفلفل وعليها الزتون واي حشوه سواء جبن او لحوم والاخر جبنه مودزريلا كتيييير
وحطيها ف الفرن ع 200 درجه لمده نص ساعه
وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن
عجينتها شبه القرص اللي عملناها قبل كده ( النواعم )
بالف هناااااااااااااااااااا
Comments
DD's blog