طريقه عمل الفراخ المشويه How to make grilled chicks



 grilled chicks

مقادير الفراخ المشويه  Ingredients of grilled chicks


دبس الرمان
Pomegranate molasses
كاتشب
ketchup
صوص الصويا
Soy sauce
زيت
oil
ملح وفلفل وزعتر وجنزبيل
Salt, pepper, thyme and ginger
بصله مفرومه
Chopped onions
توم
garlic




فراخ مشويه

تعتبر الفراخ المشويه من اشهر طرق عمل الفراخ في مصر والوطن العربي لطعمها اللذيذ 
غير ذلك ان الفراخ المشويه مفيده جدا ومغذيه لاحتوائها علي البروتينات  وقليله الدهون 
لذلك قمنا بعمل طريقه الفراخ المشويه في موقعنا (My Food ) ان شاء الله بطريقه سهله جدا وسريعه ومثل المطاعم واحلي 

:طريقه عمل الفراخ المشويه

 هجيب الفرخه اغسلها كويس بماء وخل ودقيق وليمون 

 واتبيلها ب بصله مفرومه +وفصين توم +وعلبه زبادي +ومعلقه كاتشب كبيره +ومعلقه دبس الرمان كبيره + ومعلقتين كبار زيت + وملح وفلفل وزعتر وجنزبيل وصويا صوص وشطه وخل

يفضل اتبلها ليله كامله في التلاجه واكون مغطياها 
ولو مستعجله يبقي علي الاقل سيبيها في التتبيله ساعتين 



اشويها علي الجريل لمده ساعه او 45 دقيقه 
لما تستوي طبعا اولع فحمه واغطيها 


ممكن طبعا تقدميها مع رز بالخلطه او رز بالبسله والجزر , سبق وعملناه قبل كده في موقعنا (My Food )


 How to make grilled chicks



Take chicken and added to it  onions chopped +garlic + and a

 pack of yogurt + and large spoon ketchup + and a tablespoon 

of pomegranate molasses + and two large oil + and salt, pepper 

and pepper and ginger

leave it a complete night



Grill on the grill for 1 hour or 45 minutes

Comments