grilled chicks
مقادير الفراخ المشويه Ingredients of grilled chicks
دبس الرمان
|
Pomegranate molasses
|
كاتشب
|
ketchup
|
صوص الصويا
|
Soy sauce
|
زيت
|
oil
|
ملح وفلفل وزعتر وجنزبيل
|
Salt, pepper, thyme and ginger
|
بصله مفرومه
|
Chopped onions
|
توم
|
garlic
|
فراخ مشويه
تعتبر الفراخ المشويه من اشهر طرق عمل الفراخ في مصر والوطن العربي لطعمها اللذيذ
غير ذلك ان الفراخ المشويه مفيده جدا ومغذيه لاحتوائها علي البروتينات وقليله الدهون
لذلك قمنا بعمل طريقه الفراخ المشويه في موقعنا (My Food ) ان شاء الله بطريقه سهله جدا وسريعه ومثل المطاعم واحلي
:طريقه عمل الفراخ المشويه
هجيب الفرخه اغسلها كويس بماء وخل ودقيق وليمون
واتبيلها ب بصله مفرومه +وفصين توم +وعلبه زبادي +ومعلقه كاتشب كبيره +ومعلقه دبس الرمان كبيره + ومعلقتين كبار زيت + وملح وفلفل وزعتر وجنزبيل وصويا صوص وشطه وخل
يفضل اتبلها ليله كامله في التلاجه واكون مغطياها
ولو مستعجله يبقي علي الاقل سيبيها في التتبيله ساعتين
ولو مستعجله يبقي علي الاقل سيبيها في التتبيله ساعتين
اشويها علي الجريل لمده ساعه او 45 دقيقه
لما تستوي طبعا اولع فحمه واغطيها
ممكن طبعا تقدميها مع رز بالخلطه او رز بالبسله والجزر , سبق وعملناه قبل كده في موقعنا (My Food )
Comments