طريقه عمل بسكويت بالشوكلاته The way to make chocolate biscuits:


البسكويت 


يحبون الاطفال كل انواع البسكويت والحلويات والسكريات عموما ويعتبر البسكويت 

بشكل عام من اهم اصناف الحلويات التي تقدم مع الشاي في الصباح او مع القهوه 

ومن الممكن تصنيعه بنكهات مختلفه كثيره مثل : بسكويت بالمربي , بسكويت الاوريو 

, بسكويت الشوفان , بسكويت جوز الهند , بسكويت الينسون واخيرا بسكويت

 الشوكلاته التي سوف نقدمه لكم اليوم ان شاء الله 

هتتعلموا ان شاااء الله في موقعنا (My Food )ازاي تعملو بسكويت بالشيكولاته  في البيت باسهل الطرق واقل التكاليف وطعمه رائع زي الجاهز واحلي وانضف  .

مقادير بسكويت بالشيكولاته 

بسم الله الرحمن الرحيم 

2 كوب وربع دقيق

كاكاو خام


  كوب سكر 


 فانيليا


  كوب زبده يفضل تكون بارده شويه 


  معلقه ونص بيكنج بودر

 ملح

بيضه


طريقه عمل بسكويت الشيكولاته 


1- ضيفي المكونات الجافه كلها علي بعض ( الدقيق والملح والبيكنج بودر والكاكاو الخام )

2-اضربي الزبده والسكر بالمضرب الكهربا كويس جداا ثم ضيف البيض والفانيليا وكملي ضرب يختلطو 


3-  ضيفي الدقيق والبيكنج بودر واعجني بايدك او بالعجان الكهربائي


 ثم افرديه ما بين ورق زبده 

4- وقطعي دواير صغيره وخرميه من فوق علشان ميتنفخش 



 ودخليه الفرن ع 220 لمده 10 دقايق 



لما يبرد هاتي 400 جرام شيكولاته وسيحيها علي حمام مائي مع معلقه زيت 


ونجيب وحدتين بسكوت ونلزقهم ببعض بالشيكولاته ولما يلزقو نحطه  في الشيكولاته وطلعيه علي ورق زبده علشان ينشف 

بالف هنااااااااااااا 



Children love all kinds of biscuits, desserts and sugars in general and are considered biscuits in general, the most important varieties of sweets are served with tea in the morning or with coffee.

It can be made in many different flavors such as: biscuits with jam, orio biscuits
, Oat biscuits, coconut biscuits, anise biscuits and finally choclate biscuits
  The chocolate buscuits that we will offer you today through (My Food)

Ingredientes of Chocolate biscuits:


·         2 a cup of flour


·         Raw cocoa

·     1 a cup of white sugar


·      1 egg

 ·     Vanilla

·      1 a cup of butter

 ·     1 and ½ tablespoons baking powder





The way to make chocolate biscuits:


  • preheate the oven at 220 degree.

  • add all dry ingredientes with togother( flour + salt + baking powder + cacao )



·         By using the electric batter, Combine the butter and sugar and then add, eggs, vanilla, and the beaten mixture.



·         Adding the flour, the baking powder,salt+cacao and knead by your hands 

and then spread between butter papers.



·         Cutting to small circles.

·         The biscuits are placed in the oven 220 minutes for 10 minutes.

 For the filling:


·         400 grams chocolate and melted on a water bath with a tablespoon of oil.

We take two pieces of biscuits and by using chocolate Hold them some  and finally put buscites in choclat and Go out on the butter paper


Comments