طريقه عمل بسكويت النشادر The way to make ammonia biscuits:

بسكويت النشادر جميل جدا








بسكويت النشادر 



يفضل الكثير من الاطفال اكل البسكويت خارج المنزل وطبعا طريقه الاعداد والمكونات 

غير معروفه , حرصا علي سلامه وصحه اولادنا نقوم بعمل البسكويت في المنزل 

وخصوصا بسكويت النشادر 

نقدم لكم من موقعنا ( My Food ) طريقه عمل بسكويت النشادر باسهل الطرق وبأقل التكاليف 


مقادير بسكويت النشادر:


ملعقه كبيره  نشادر 

كيلو دقيق


كوب ونص سكر 


كوب وربع سمن 


6 بيضات 


فانيليا 


نص كوب لبن 




طريقه عمل بسكويت النشادر :  


1-      ضيفي السكر مع السمن واخلطيهم جيدا * وضيفي البيض مع الفانيليا واخلطيهم جيدا (بالمضرب الكهربا او بالمضرب السلك المتاح عندك استخدميه) وضيفيهم للسمن والسكر

2-      نخلط المكونات السابقه جيدا لحد ما السكر يدوب خالص

3-      نضيف للخليط السابق نصف كوب لبن مذاب فيه ملعقه من النشادر ثم نقلب جيدا
4-      ضعي الدقيق الى الخليط وإعجني جيداً حتى تختفي آثار الدقيق يجب ان تكون العجينه متماسكه وليست لينه علشان تعرفي تشكلي البسكويت في مكنه البسكويت


5-      اتركي العجينة لمدة ساعة قبل التقطيع حتى ترتاح وتتجانس.

6-      ضعي البسكويت بجانب بعضه مع ترك مسافات مناسبة في صينية الفرن مدهونة بالقليل من السمن او الزيت او الزبده

7-       دخلي البسكويت في فرن متوسط الحرارة حتى يصفر لونه ثم يترك ليبرد

بالهنااااااااااااااااااااااااااا 
في انواع كثيره من البسكويت سبق وعملناه مثل بسكويت الاوريو وبسكويت الشوكلاته والكوكيز



.

The way to make ammonia biscuits:


Many kids prefer to eat biscuits out of the house and of course their way of preparation and ingredients unknown.

 for the safety and health of our children, we do biscuits at home


Especially ammonia biscuits

Ingredients of ammonia biscuits:


 1tablespoon ammonia

4 a cup of flour

1 a cup and half a cup of powder sugar


1 and ¼ a cup of Margarine

5 eggs

Vanilla

1/2 a cup of milk


The way to make ammonia biscuits:


1 - Put the sugar in ghee and mix well. 

 Put the eggs with vanilla and mix well (with electric bat or bat the wire you have used) and add them to ghee and sugar.


2 - Mix the previous ingredients well until the sugar is dissolved.


3 - Put in the 1/2 of a cup of milk, a spoon of ammonia and dissolve it and then add to the mixture and mix very soft.


4- add the flour to the mixture and mix well, The dough must be coherent and not soft.


5-Leave the dough for an hour before cutting.




6 - Put the biscuits next to each other, leaving appropriate distances in the pan of an oven.


7. Bake the biscuits in a medium temperature oven until the color is yellowed and then left to cool.

Comments