Ingredients of Nutella lava cake:
- 2 eggs
- 1/2 a cup of flour
- tablespoon large vanilla
- ¼ a cup of milk powder
- tablespoon Nutella
- 60 grams of ore chocolate
- 1/3 a cup of butter
how Nutella Lava Cake worked :
- preheat the oven 180 degrees.
- the fire melted 1/3 a cup of butter with 60 grams of ore chocolate and tablespoon Nutella and stir them until melted.
- electric bat: mix 2 eggs with a tablespoon vanilla and a quarter cup of milk powder until the mixture becomes creamy.
- then add 1/2 a cup of flour and mix and then add the chocolate that melted and mixes
- preheat the oven 180 degrees.
- the fire melted 1/3 a cup of butter with 60 grams of ore chocolate and tablespoon Nutella and stir them until melted.
- electric bat: mix 2 eggs with a tablespoon vanilla and a quarter cup of milk powder until the mixture becomes creamy.
- then add 1/2 a cup of flour and mix and then add the chocolate that melted and mixes
تعتبر النوتيلا لافا كيك من اهم واروع انواع الكيك لطعامتها وسهوله تحضيرها ومفيده جدا في الفطار للاطفال او ليكم ولذيذه جدا اولادكم هيطلبوها منكم علي طول ومش هتشتروها من بره تاني
ومن الممكن حشوها باي انواع فاكهه بديل للنوتيلا
مقادير نوتيلا لافا كيك :
- 2 بيض
- 1/2 كوب دقيق
- ملعقه كبيره فانيليا
- 1/4 كوب لبن بودره
- معلقه كبيره نوتيلا
- 60 جرام شوكلاته خام او شوكلاته مطبخ
- 1/3 كوب زبده
طريقه عمل نوتيلا لافا كيك:
1- في بوله علي النار نذوب تلت كوب زبده مع 60 جرام شيكولاته خام ومعلقه كبيره نوتيلا نقلبهم لحد مايذوبوا واهم حاجه البوله اللي فيها الزبده والشوكلاته متكونش ملامسه للمايه علشان الشوكلاته مش تخرز وتبوظ منكم دي نصيحه مهمه جدا او ممكن نسيحهم في الميكرويف
2-بالمضرب الكهربا: نضرب 2 بيضات وملعقه كبيره فانيليا وربع كوب لبن بودره لحد مايصبح الخليط كريمي
2- ثم نضيف نص كوب دقيق ونضرب وبعد كده نضيف الشيكولاته اللي ذوبناها ونضرب
3-ندهن القوالب زبده ونبطنها بكاكاو
4-نضع القليل من الخليط وفوقه معلقه صغيره نوتيلا وفوقه شويه من الخليط
5-نقوم بعمل هذه الخطوه في باقي القوالب
6-ندخلهم فرن ساخن علي درجه حراره180 ربع ساعه بس
7-لما تطلع نقلبها في طبق
بالهناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Comments