طريقه عمل كراميل كيك The way to make a caramel cake




مقادير عمل كراميل كيك :*  



ingredientes of caramel cake:



كوب زبده
A cup of butter
3/4 كوب سكر
4/3 cup sugar
4 بيضات
4 eggs
2و 1/2 كوب دقيق
2 and 1/2 cups of flour
بيكنج باودر
baking powder
رشه ملح
1/2 teaspoon  salt
نص كوب لبن
1/2 cup milk




 طريقه عمل كراميل كيك The way to make a caramel cake

في بوله كبيره نضع  كوب زبده + كوب الا ربع سكر لحد ما يبقي كريمي نضرب بالمضرب الكهربا ثم  نضيف 4 بيضات 

In a large bowl put a cup of butter + 3/4 cup  of the sugar, hit by the electric bat to become creamy and then add 4 eggs.

نضيف بيضه بيضه ونضرب ونضيف كيس فانيليا

Add egg and hit then add another egg and hit + add a vanilla bag

ثم نضيف عليهم 2 كوب ونص دقيق عليه معلقه كبيره بيكنج بودر ورشه ملح مع نص كوب لبن بالتبادل ( يعني نحط شويه دقيق ونقلب وشويه لبن ونقلب وهكذا) ونقلب بمعلقه 


Then add 2 and 1/2 cups of flour + large spoon baking powder + a salt  with 1/2 a cup of milk alternately ( ie, adding the flour, and mix, add  milk,and mix) 

طريقه عمل الكراميل 

في وعاء كبير هنحط فيها (نص كوب دقيق + ربع كوب نشا + نص كوب اي مكسرات + نص كوب شوفان + معلقه كبيره قرفه +نص كوب سكر + كوب الا ربع زبده ) ونخلط بايدنا لحد مايبقي الخليط رملي 


for making caramel:


 In a large bowl, add (a cup of flour + 1/4 cup of starch + 1 cup of nuts + 1 cup of oatmeal + 3/4 cup 
of sugar +3/4 cup of butter) and mix with our hands.

ندهن صنيه ونحط خليط الكيك وفوقه الكراميل وندخله الفرن 180د نص ساعه

put alittle of oil  and pour a mixture and above the caramel and enter the oven 180 degree for 1/2 hour.

بالهنااااااااااااااااااااااا

Comments