مقادير عمل كراميل كيك :*
ingredientes of caramel cake:
كوب زبده
|
A cup of butter
|
3/4 كوب سكر
|
4/3 cup sugar
|
4 بيضات
|
4 eggs
|
2و 1/2 كوب دقيق
|
2 and 1/2 cups of flour
|
بيكنج باودر
|
baking powder
|
رشه ملح
|
1/2 teaspoon salt
|
نص كوب لبن
|
1/2 cup milk
|
طريقه عمل كراميل كيك The way to make a caramel cake
في بوله كبيره نضع كوب زبده + كوب الا ربع سكر لحد ما يبقي كريمي نضرب بالمضرب الكهربا ثم نضيف 4 بيضات
In a large bowl put a cup of butter + 3/4 cup of the sugar, hit by the electric bat to become creamy and then add 4 eggs.
نضيف بيضه بيضه ونضرب ونضيف كيس فانيليا
Add egg and hit then add another egg and hit + add a vanilla bag
ثم نضيف عليهم 2 كوب ونص دقيق عليه معلقه كبيره بيكنج بودر ورشه ملح مع نص كوب لبن بالتبادل ( يعني نحط شويه دقيق ونقلب وشويه لبن ونقلب وهكذا) ونقلب بمعلقه
Then add 2 and 1/2 cups of flour + large spoon baking powder + a salt with 1/2 a cup of milk alternately ( ie, adding the flour, and mix, add milk,and mix)
طريقه عمل الكراميل
في وعاء كبير هنحط فيها (نص كوب دقيق + ربع كوب نشا + نص كوب اي مكسرات + نص كوب شوفان + معلقه كبيره قرفه +نص كوب سكر + كوب الا ربع زبده ) ونخلط بايدنا لحد مايبقي الخليط رملي
for making caramel:
In a large bowl, add (a cup of flour + 1/4 cup of starch + 1 cup of nuts + 1 cup of oatmeal + 3/4 cup
of sugar +3/4 cup of butter) and mix with our hands.
ندهن صنيه ونحط خليط الكيك وفوقه الكراميل وندخله الفرن 180د نص ساعه
put alittle of oil and pour a mixture and above the caramel and enter the oven 180 degree for 1/2 hour.
بالهنااااااااااااااااااااااا
Comments