طريقه عمل الفراخ في الفرن بالكيس الحراري هي طريقه مختلفه غير ما اعتادنا عليه
سبق وقد قمنا بعمل الفراخ المشويه والمسلوقه والفراخ في الصينيه او البانيه او الشيش طاووق
او حتي كفته الفراخ لذلك سوف نقدم لكم من موقعنا ( My Food )
طريقه عمل الفراخ بالكيس الحراري طريقه سهله جدا ومختلفه وشيك جدا في
العزومات
Chicks in the oven in the bag, It is a different way than we used to
مقادير الفراخ في الكيس الحراري : Amount of chicken in the thermal bag
English |
عربي |
|
½ A cup of butter
|
نص كوب زبده سائله
|
|
salt
|
ملح
|
|
pepper
|
فلفل
|
|
Rosemary
|
روزماري
|
|
caraway
|
كمون
|
|
Hot sauce
|
شطه
|
|
Soy sauce
|
صوص الصويا
|
|
Laura paper
|
ورق لورا
|
طريقه عمل الفراخ في الكيس الحراري: Method of making chicken in the thermal bag
1-
نضيف ½ كوب الزبده + ملح + فلفل + روزمارى + كمون + شطه + صوص الصويا
1-Add ½ cup butter +
salt + pepper + rosemary + cumin + sandwich + soy sauce
-2 And mix them very well and spread them on the chick and leave it for an hour.
3-نحط الفرخه بالتتبيله في كيس حراري ونضيف معاهم ورق لورا ونقفل الكيس
ونقوم بعمل فتحتين بالسكينه في الكيس علشان البخار
3- We put the chick in a thermal bag and
add the paper Laura and close the bag and we do two openings knife in
the bag for the steam.
4-and put it in the pan and enter the
oven at 200 degrees to mature .
تقدم ساخنه مع الارز بالخلطه او الارز البسمتي بالبسله والجزر , لقد قمنا بعمل انواع الارز من قبل .
بالف هنا وعافيه
Comments