طريقه عمل الفراخ في الكيس الحراري How to make chicks in the thermal bag



طريقه عمل الفراخ في الفرن بالكيس الحراري هي طريقه مختلفه غير ما اعتادنا عليه 


 سبق وقد قمنا بعمل الفراخ المشويه والمسلوقه والفراخ في الصينيه او البانيه او الشيش طاووق

 او حتي كفته الفراخ لذلك سوف نقدم لكم من موقعنا ( My Food ) 


طريقه عمل الفراخ بالكيس الحراري  طريقه سهله جدا ومختلفه وشيك جدا في

 العزومات 
Chicks in the oven in the bag, It is a different way than we used to

مقادير الفراخ في الكيس الحراري : Amount of chicken in the thermal bag


English


عربي


½ A cup of butter
نص كوب زبده سائله


salt
ملح


pepper
فلفل


Rosemary
روزماري


caraway
كمون


Hot sauce
شطه


Soy sauce
صوص الصويا


Laura paper
ورق لورا






 طريقه عمل الفراخ في الكيس الحراري: Method of making chicken in the thermal bag


1- نضيف ½ كوب الزبده + ملح + فلفل + روزمارى + كمون + شطه + صوص الصويا


1-Add ½ cup butter + salt + pepper + rosemary + cumin + sandwich + soy sauce


2-ونخلطهم جيد جدا ونضعهم علي الفرخه من جوه وبره ونسيبها في التتبيله ساعه




-2  And mix them very well and spread them on the chick and leave it for an hour.



3-نحط الفرخه بالتتبيله في كيس حراري ونضيف معاهم ورق لورا ونقفل الكيس ونقوم بعمل فتحتين بالسكينه في الكيس علشان البخار




3- We put the chick in a thermal bag and add the paper  Laura and close the bag and we do two openings knife in the bag for the steam.



4-ونحطها في صنيه وتدخل الفرن غلي 200 درجه لحد ماتستوي وتتحمر




 4-and put it in the pan and enter the oven at 200 degrees to mature .

تقدم ساخنه مع الارز بالخلطه او الارز البسمتي بالبسله والجزر , لقد قمنا بعمل انواع الارز من قبل .


بالف هنا وعافيه 



Comments